Under 1 måned til jul

Det er helt vildt, at der er mindre end en måned til jul. Men julestemningen begynder så småt at brede sig. I weekenden fik jeg afleveret nevøernes adventskalendere, mine pigers 2*24 pakker er ved at være hængt op.

og i dag blev adventskransen så lavet, jeg valgte den nemme model, at bruge min kubus stage, med eucalyptus grene om, og så lidt kunstige bær og paddehætter.

i næste uge, håber jeg at få tid til at få vinterdækkene på, så det kan blive sikkert at køre på vejene.

1 thought on “Under 1 måned til jul

  1. Ja, jeg synes også det er vildt… jeg skal have hevet julepynten op af kælderen på torsdag, så den er klar når ungerne kommer fredag. Og så ‘blink’ – så er det juleaften. Håber jeg når det hele – også eksamensopgaven, hahaha. Kh. Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *