Fødselsdags weekend slut

Så gik der lynhurtigt endnu en uge. Den blev afsluttet med ældstepigens 16 års fødselsdag for familien, de var inviteret til frokost, og vi havde masse af hyggelige timer. Og kager skulle der selvfølgelig også til.

Jeg havde bestilt kagemand ved Kvickly ( brunsviger ), og så havde jeg selv bagt, det startede faktisk ud med at være den grimmeste og mest skæve ternede kage, men ved hjælp af lidt chokolade og sukker sommerfugle, blev det godt kamufleret.

Denne uge, var også ugen hvor Ikea kataloget kom, elsker at bladre i det, og det står på boghylden hele året.

Og i morgen vil vi glæde os over, at der er aftensmad ved min mor, nem måde at starte madplanen på.

3 thoughts on “Fødselsdags weekend slut

  1. Ja, det kan man jo ikke se, at den kage startede som en kage der skulle ‘reddes’! Flot blev den! IKEA kataloget er da noget helt specielt – gad vide hvorfor jeg ikke har fået den. Får man den ikke, når man takker nej til reklamer?

    1. Tak :), når man har nej til reklamer (har jeg også) skal man ind på Ikeas side, og tilmelde sig kataloget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *