Travle dage

Det virkelige liv har kaldt på det sidste, selvom jeg ofte har tænkt på blog indlæg, så har tiden ikke været der.

men jeg blev også sådan fejret til mors dag, fik det mest fantastiske brev fra min store pige, ret så tårnene kom frem i øjnene. Yngste pigen, havde købt det fineste fad og fyldt det med slik, så kan man jo ikke forlange mere.

De små kæhler vaser fik jeg som tak for hjælpen, ved en skøn venindes datters konfirmation.

Derudover har vi brugt ugen på, at yngstepigen har været 3 dage på lejrskole på venø, så det var en træt en, jeg fik hjem i dag. Men på den gode måde, fyldt med oplevelser. Og tænk en færgeoverfart der tager 1,5 minut.

imens hun var væk, var jeg til min anden træning i havkajak, det foregik stadig i svømmehallen, men i næste uge skal vi på søen. Det bliver spændende. Så var der et møde ang ældstepigens 10. Klasse, den lyder fantastisk, og ældste pigen, fik også øjenbetændelse, mellemøre betændelse og et irriteret øje, så kontaklinserne måtte have pause, så der var besøg ved læge, øjenlæge, optiker og apotek. Samtidig med, at mit arbejde også kræver lidt ekstra i tiden.

men nu har vi ramt sofaen, har hentet fredags slik, og der er tid til et glas vin. Samtidig glæder jeg mig over weekenden, og de smukke farver i haven.

god weekend.

6 thoughts on “Travle dage

    1. Det nærmer sig godt, nu hoster hun bare, og hun klarede da også en fest i weekenden 😉
      kh Rikke

  1. Rigtig god weekend til dig og dine. Håber hendes øjne snart er bedre, ældstepigens. Lyder spændende med havkajak. Er det ikke koldt?

    1. Jeg håber ikke det er koldt, indtil videre har vi jo kun padlet i svømmehallen, men det ved jeg onsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *