By the way #9

– Kan jeg ikke overskue at ferien snart er slut.

– Har jeg en hælspore, går til fys, men gå nu væk, har haft den i 2 mdr.

– Har ældstepigen ondt i hals og øre.

– Burde jeg pakke påskepynten ned.

– Er der under 1 måned, til jeg skal starte til havkajak.

– Har jeg genopdaget rooibus karamel te.

– Nåede jeg ikke alt det i haven jeg ville (giver vejret skylden)

– Er en lille tomat plante på vej op af jorden.

– 70 dage, så er vi landet på Samos.

– Bagte vi en lækker kage, kitkat med hindbærmousse.

Opskriften på hindbærmousse er følgende:

4 bl husblas

200 gr hindbær

50 gr flormelis

vaniliesukker

Opblød husblas i vand, pisk fløden godt stiv. Opvarm hindbær, vaniliesukker og flormelis til 70 grader. Tag af varmen og kom den vredne husblas i, rør godt ud.

Afkøl hindbærmassen i en ren skål, og vend fløden i. På køl til den begynder at sætte sig, og så smøres på kagen (den skal køle et par timer.

2 thoughts on “By the way #9

    1. Jeg tilføjer lige moussen i indlægget, vi sprang let over bundene og købte 3 lyse bunde ved bageren.
      kh Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *