Weekend og ferie, ugen der gik

Nu kan jeg sige at jeg har ferie.

sidste uge var også endnu en travl uge, startede ud med en biograftur med et par veninder, hvor vi så “alt eller ingenting”, den var sød, jeg havde læst bogen, så jeg vidste hvad den handlede om.

Tirsdag var jeg ude i havkajekken, på den første madpakketur, det var en hård tur med en masse bølger, så det blev til ca 4 timers padlen.

torsdag var der dimission med ældstepigen, er så stolt af hende, og nu venter 10.klasse næste år.

Fredag fejrede jeg Sankt hans nede ved nogle venner, rigtigt hyggeligt med lille bål og snobrød og god mad og vin. Og bland selv snoller.

resten af weekenden er gået med at sove længe, rydde op og pakke kufferten, og så fanget jeg ud af, at der var kommet en ny sæson af “the 100”

 

 

Kan lugte ferien

Med denne her fantastiske weekend fyldt med sol, og kun 5 arbejdsdage til ferien, så er den inden for rækkevidde.

Vi har nydt hele weekenden i haven, og har fået den gået igennem, så nu kan vi rejse fra landet med god samvittighed.

I sidste uge, bestod jeg også min prøve, som havkajak roer, jeg var faktisk noget nervøs inden, så det var så skønt at få den tur på limfjorden overstået. Og alle bestod, og fik reddet både hinanden og sig selv.

Ældstedatteren er nu færdig med eksamerne, og det er gået over al forventning, så nu kan hun bare nyde denne her uge, hvor der ikke skal læses.

Yngstedatteren tæller også ned til ferien, men det lyder nu heller ikke til, at der foregår den store undervisning i skolen i denne her uge.

Ellers er kufferterne fundet frem, og vi er begyndt at putte lidt i dem.

Andre der snart har ferie.

by the way #11

Og hvor går det hele hurtigt nu, jeg syntes at sommerferien nærmer sig med hastige skridt, knap 2 ugers arbejde tilbage, og arbejde til 4 måneder. Det er jo ikke realistisk, men det siger lidt om hvor travlt vi har.

I den forgange uge, har jeg været på en 17 km kajak tur, det var nærmest som at se Meryl Streep i river wild, nej overdrivelse er altid godt, men det var en å tur, der virkelig snoede sig. Og de sidste 5 km hjem var meget lange. Men det er et led i mit havkajak kursus, så igennem skulle vi. At der så var en general med der mente, at vi skulle holde frokost pause i et siv-mosehul sted, med 80 grader stjejle skråninger, det gav nogle udfordringer. Specielt da han ikke gav en hånd, bare fik sig selv på land, og havde så slået hans stol, telt og regnslag op, og sad med hans madpakke og grinede af os. – Jeg har stadig ømme arme efter den tur.

Derudover har jeg bagt hindbærsnitter, jeg kommer aldrig til at blive gode venner med mørdej, men smagen blev god.

Så har ældstepigen fået en del karakterer, og det er gået forrygende, jeg er så stolt af hende.

yngstepigen er ved at gøre klar til hendes sidste skoledag (6 klasse, men de skifter skole, så der er udklædning)

Har bilen været på værksted igen, 3300,- kr, av, så nu tømmer vi fryser.

Og så har jeg vundet en gang Lego-friends, altid sjovt at vinde noget, selvom jeg ikke har nogen der bruger det mere, har solgt det til en veninde.

Har jeg læst “Besat” af Maya Banks, dejlige letlæselige erotiske bøger.

 

 

 

Tiltrængt weekend

Lige om lidt er det weekend, og en den er bare så tiltrængt, efter en hektisk lang weekend sidste uge, med flere aftaler alle dage. Så har denne uge bare været hård at komme igennem.

Og da vi lige på vores havkajak kursus skulle på 17 km tur i går, som led i uddannelsen, så sidder jeg nu med ondt i hver eneste lille muskel. Det var super sjovt, men hårdt.

Så denne weekend skal der slappes af, evt med en tur til et lille loppemarked, hvor jeg fandt denne sjove fiskeruse, som blev til en lille hylde på badeværeslet.

Kan godt lide de små detaljer, der gør at hjemmet er lidt mere personligt, og ikke ligner alle andres.

God weekend derude.

Justin Bieber koncert og terror tanker

Jeg var til den allerdejligste koncert i går, med Justin Bieber på travbanen i Århus.

Vejret var skønt, der var ca 40.000 mennesker, opvarmnings bandene var gode, maden var god (godtnok løb de tør for sodavand og vand, ikke så smart), og Justin Bieber gik på ca 20 minutter før tid, og var meget meget sympatisk og rolig. Jeg tager gerne endnu en koncert med ham.

Men da vi stod i køen for at komme ind, den var ca 1,5 time lang pga ekstra sikkerhed, kunne man da godt tænke, hvad kan der ske her i køen, der kunne nemlig godt køre biler rundt bagved, og hvis nogle ville lave sådan et angreb som i London, så ville det være meget nemt. Jeg ved godt at vi ikke skal tænke sådan, men tankerne kom der alligevel, og min veninde havde tænkt helt det samme.