Et år ældre

Så blev jeg et år ældre, men heldigvis er det jo bare et tal. Jeg er faktisk ret taknemmelig over mit liv. Jeg har masser af gode venner og veninder. Og var så heldig at flere af dem, ville komme og fejre mig, så jeg havde lavet en tapas frokost med masser af god mad (tja faktisk så meget at vi fik det i 4 dage). Man tror jo aldrig der er nok.

Ellers skal fødselsdagen med familien fejres i et sommerhus snart. Det bliver en rigtig hyggelig weekend, med god mad, vin, drinks, ild i brændeovnen, spil og snak. Jeg er fan.

Og nu er det hård frost og blå himmel, det giver da lige et skud ekstra energi, til foråret kommer. Så mangler jeg bare en mand 😉

free-sun-on-blue-sky-background-24937

 

weekend på sofaen

Jeg har tilbragt hele weekenden på sofaen, har læst 2 bøger, set halvdelen af sæson 3 og 4 af Homeland på netflix, og hæklet en hel masse. Havde ingen børn hjemme, og intet der abselut ikke kunne vente. Hvor var det fantastisk.

fik læst vækkelse af Stephen King, og selvom den havde fået rigtigt meget ros, så er jeg nok ikke helt enig, bevares den var da god, men jeg kan nu bedst lide King, når der er en masse blod, og overanturlige ting. Italiens vej af Anna Grue, var til gengæld en rigtig sød bog. Havde egentligt trukket den længe, med at læse den. Men det var en dejlig kærligheds histore, som sagtens kan anbefales.ItemImage vækkelse

Velkommen til 2016

Jeg har bestemt at 2016 bliver et dejligt år. Uden sygdom, stress og jag. Det skal være året, hvor jeg vil glæde mig over alle de små gode ting. Samt nyde min lille familie. Kan se ind i et år, med flere gode ferier, sommerhus weekender med familien og en tøse weekend med drinks.

Her er vores nytårs kage, den var fantastisk, og skal helst sikkert laves igen. Det var en Brownie bund, med hindbær mousse og vanilie mousse.

kage