Projekt hækling

Jeg er kommet med i en Krea gruppe, og som virkelig nybegynder i det her hækleri, så syntes jeg det er svært. Men det er sjovt. Det første jeg har lavet er grydelapper, formet som huse, og syntes faktisk, at de er meget fine. Det er bare fastmasker frem og tilbage, af bomuldgarn, på en nål nr 3. Jeg har lavet 50 masker hen, og 60 rækker høj. Så dem producerer jeg nu til julegaver. Derudover er vi i gruppen, gået i gang med, at lave en hæklet mistelten. Den er jeg godtnok lidt spændt på resultatet af. Men det er ihvertfald hyggeligt at mødes omkring. grydelapper

Netflix weekend

Weekenden har for mit vedkommende, stået allermest på netflix og hækling imens. Jeg er ikke verdens bedste til at hækle, men er lige startet, og er langt fra tilfreds med det, som jeg får udrettet.

Så er det godt at netflix findes, så man kan binge serier imens. Dem jeg har har set på det sidste er følgende:

The 100 – 100 mennesker kommer til jorden igen, efter mange år, hvor jorden har været ubeboelig. Venter spændt på næste sæson.

Orphan black – forældre løse og kloner, rigtig spændende serie.

Bates Motel – forløber serie til Psyko, god serie, på den underlige måde.

Orange is the new black – god underholdning, uden den store tankevirksomhed.

The 4400 – 440 personer der sporløst er forsvundet de sidst 100 år, kommer tilbage til jorden samme dag, uden at være blevet ældre, med masser af mærkelige evner.

Modern family – en dejlig sjov afslapnings komedie serie

Beto, Ballerup og bytur

Havde den mest fantastiske weekend, med 8 andre skønner kvinder. Vi startede ud fredag, men lidt tapas derhjemme ved mig, for lige at hyggesnakke lidt, inden vi skulle mødes med de andre ved toget. Sikke da en togtur, med masser af grin og snak. Vi var ret sent fremme med Zleepin i Ballerup, hvor vi fik tjekket ind.

Der havde vi fået 3-værelses rum, og det virkede bare rigtigt godt, fine forhold, og virkelig god morgenmad der kunne tilkøbes.

Lørdag hyggede vi os om formiddagen, var ovre i super arenaen og få tjekket ind til eventet, og fik shoppet en masse billigt zumba tøj. Om eftermidddagen, var der så 3 timers event Beto Perez Og Steve + en masse andre, og sikke en fest. Hvor var det sjovt at være med til.

Senere var vi inde i København og få lækker mexikansk mad i St. kongensgade, og derefter blev der besøgt en masse små barer og vi fik smagt en masse fantastiske drinks, og danset og snakket.

Det er bare så livsbekræftende med sådan en weekend. At det så tog mig en uge, at komme over, betyder ikke at jeg er blevet ældre 😉

12107099_831545273610566_475835481441664742_n sove