Weekend og hjemmelavede snickers

Vi havde endelig en weekend, hvor vi ikke skulle ret meget, lørdag var jeg til et zumba arrangement for støt brysterne, og det var godt som altid.

Søndag gik vi alle bare rundt i afslappet tøj, læste, spillede ipad, snakkede og bagte snickers, opskriften kommer her, de smagte fantastisk, så det var hele besværet værd.

Men hvis der er nogle, der har et fif til, hvordan man skærer chokolade ud, så det ikke knækker, så kom med det 🙂

snickers

Hjemmelavde Snickers:

150 gr lys chokolade

150 mørk chokolade

150 gr marshmellows

100 gr peanuts

400 gr karameller

2 spsk mælk

2 spsk peanutbutter

100 gr smør

  1. Smelt halvdelen af chokoladen, og fordel i en foret form ca 20×20 cm, sæt i fryser til det er stift.
  2. Smelt i en gryde, smør, marshmellow og peanutbutter, når det er smeltet røres peanuts i. fordel i formen og sæt i fryser igen.
  3. Smelt karameller og mælk i en gryde, og fordel laget på. Sæt i fryser igen.
  4. Smelt resten af chokoladen og fordel ovenpå. mindst 1 time i fryseren.
  5. Velbekomme

Goodiebox september 2015

Så ankom denne måneds Goodiebox, denne gang var jeg ikke helt så imponeret. Jeg syntes efterhånden, at jeg har så mange ansigts masker, at jeg ikke når til at finde en favorit. Da jeg ikke har tid til at bruge dem, i det daglige.

Men min datter var glad for øjenvippe bukkeren, og jeg manglede en ny kohl.

Men jeg ved også godt, at det ikke falder i alles smag hver gang, og derfor nyder jeg nu stadig at pakke, min månedlige forkælelse ud.

goodie

Sommeren 92

Jeg var inde og se “Sommeren 92” med mine dejlige biograf klub veninder. Det var en skøn og hjertevarm film, med en fantastisk historie, det var vildt at vi vandt, og hvem ved ikke hvor man var dengang.

Jeg ved ihvertfald, at jeg var på Rhodos med en kæreste, jeg havde på det tidspunkt, og da vi kom i finalen, blev der lejet et diskotek til alle danskerne, hvor vi var henne og se den, og festede hele natten, med masser af gratis drinks og danske sange.

06b7319b29964cd8977c11c3a1f2f381

Ungdoms bøger

Hvor findes der bare, enormt mange gode bøger i ungdoms hjørnet på biblioteket.

Jeg har lige slugt “i hunt killers”, første del, og idag, skal jeg ned og hente del 2. Det er en spændingsroman, om en massemorders søn, der jagter seriemordere.

Iøvrigt syntes jeg det er fedt, at bibliotekerne har den service, at man kan sidde derhjemme på sin flade r.. og bestille bøger, få en sms, og så kan man hente dem på hylden. Enormt meget tidsbesparende, specielt for mig, der altid har en lang huskeliste med bøger, som jeg gerne vil læse. Så brug biblioteket.

ItemImage