1. Konfirmation afholdt

Og ja, jeg ved godt at det var i Maj, men det er først nu, at vi er ved at være faldet ned over den fantastiske dag.

L havde fået lige den kjole fra Lilly, som hun gerne ville have (hvor heldigt at der var 50 %) Lige det 2.sags tøj der var ønsket. Vi havde inviteret ca 40 mennesker til en lejet gildesal, hvor der var god stemning, gode vine, buffet til både forret, hovedret og dessert. Først rejetapas, så salater, og kød, og derefter kagebord. Konfirmanden blev godt begavet, og var ikke alt for pinlig over at være midtpunkt. Vores sangskjuler var lavet som kagestykker, med sangen indeni.

Herunder er der lidt inspirations billeder.

borddækning blomster deko  sangskjuler bordkort

Sommer og weekend

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14384183/?claim=3sj3cwcw76w”>Follow my blog with Bloglovin</a> Hvor er det bare skønt, med disse sommerdage. At man nu kan være ude, og bare sidde og lade sig varme af solen.

jeg har sendt mine piger på weekend, ved deres far. Og har tænkt mig, at være egoistisk hele weekenden, og bare slappe af og lade op, efter mange festlige weekender, og flere på vej. Og jeg ved godt, jeg ikke er 18 mere.

Dagen står på, hvidvin og en romantisk bog. Som kan anbefales som god sommer underholdning.

image

 

Kæledyr

Inspireret af Superheltemor, som kan følges her http://superheltemor.dk/ der kom ind på hamstre, blev jeg nødt til, at skrive lidt om vores kæledyr.

Da jeg har 2 piger, så kom det uundværligt til, at de gerne ville have kæledyr, og da de kunne ikke spises af, med de usynlige heste som min lillesøster havde i udestuen, da vi var små, måtte vi jo ud og have fat i et hamster.

Vi kørte i dyrehandlen, fandt en rigtig sød lille grå en, der blev døbt Berta. Den var sød og rar, men så ville lillesøster jo også have sin egen. Så afsted endnu engang, og vi kom hjem med Buller, da det var en han og en hun, så kunne de jo ikke være i samme bur. Så vi fik et bur mere. Oveni var vi så, så heldige, at der var en der mente, at den ældste skulle have 2 mere i fødselsdags gave, der kom smarties og skittels så til. Det viste sig, at selvom de var samme køn og i familie, ikke kunne sammen, de sloges så blodet flød. vi fik endnu et bur, der kunne deles op i etager til de 2.

Er i klar over, hvor meget hamstre larmer om natten, det betød, at der skulle flyttes 3 bure på badeværelset hver nat, hvor de kunne stå og gnave i tremmerne. en morgen vi stod op, var det ene bur åbnet og den ene var stukket af. Heldivis fandt vi den dog, inde i et skab efter nogle timer og stor panik og tårer i øjnene.

I december 2013 blev vi så ramt af hamster sygen (det kaldte vi det) Berta døde først, da det var den vi havde haft længst, blev den begravet efter alle kunstens regler i vores lille have, med kasse, breve, blomster, yndlingsting, kors og nytårs glimmer i ribs busken over. Så døde smarties, den fik en lidt mindre begravelse og der gik heller ikke mange dage, før den var væk, der var åbenbart en kat i området. Derefter røg Buller, og han kom også i jorden, ved snart ikke hvor jeg skulle grave mere. Den yngste fik så skittels til sin, og min exmand mente at den ældste så også skulle have en ny (hurraaaaaah hvor var jeg glad,not) Så hun fik Flora. Flora havde et lille uheld, hvor hun en nat fik sit ben i klemme i lågen, hun må være faldet uheldigt ned under tremmegnavningen, og den var blevet noget klemt. Dagen efter havde hun selv gnavet den af, og vi har nu, det 3 benede handi-hamster. Men den har det fint. Nu er skittels også død, og vi har kun 1 bur vi har på 4 år, flytter rundt med hver nat. Og vi er ALLE enige om, at der ikke kommer flere hamstre på martriklen.