Goodiebox maj 2015

Så kom denne måneds forkælelse, jeg syntes igen at det var en lækker boks. I denne måned var der en Sun care sollotion factor 30, manglede lige en til ansigtet, så det var super fint. En bodyshop All-in-one creme, perfekt til ferien. Så var der en B2 Cold mist til håret, kan godt lide noget til at putte i vådt hår, og den virker fint. Så var der den fantastiske Benefit Mascara, jeg har ikke prøvet den, min teen ville gerne have den, men hun er yderst tilfreds. Og ikke mindst var der fine hånddekorationer, som virkelig pynter.

goodiebox

 

One direction og Citybois

Så kom dagen endelig, hvor vi skulle ud og bruge pigernes julegave. Nemlig til Koncert med One Direction.

Det var første gang, at mine piger skulle med til en stor koncert, så de var noget spændte. Vi havde siddepladser, så vi ankom til koncerten kl 18, kl 18.15 gik Citybois på scenen, og hvor gjorde de det godt, det kan godt være de snakkede i munden på hinanden, men den energi og så glade de var for det, det gjorde det hele værd at se. De blev virkelig også tiljublet som popstjerner.

One Direction gik på og leverede 24 gode sange, og et sceneshow fyldt med energi, hvor de kom ud til alle yderkanter af scenen, det var underholdende, god lyd og masser af fyrværkeri. Jeg er en glad poptøs, og de gjorde det godt.

Det eneste minus var vejret, det bliv isnende koldt, da solen gik væk, men det var tørvejr.

book review

Så fik jeg endelig lånt “Anna og det franske kys” af Stephanie Perkins, og selvom jeg ikke var ved at falde om af begejstring, så er det en sød ungdoms roman, og jeg vil da helt klart læse de andre hun har skrevet.

Den handler om den 16 årige Anna, der bliver sendt på 1 års skoleophold i Paris mod sin vilje. Der falder hun hurtigt i med en flok jævnaldrende venner, deriblandt den flotte Etinne St, Clair, de skal meget igennem inden, den selvfølgelig ender som den slags skal.

 

Storytel

Jeg har fornøjelsen af at være Buzzador og er i gang med en Word of Mouth-kampagne for Storytel lydbøger. Jeg er blevet godt overrasket over, hvor meget jeg egentligt er blevet afhængig af det. Specielt er jeg blevet glad for at høre biografier, som jeg godt syntes kan være lidt tunge at komme igennem i læseform. Men nu kan de jo høres på arbejde, hjemme imens man laver mad, eller lige et kapitel inden man falder i søvn. Fantastisk 🙂

Goodiebox april 2015

Så har jeg modtaget denne måneds goodibox, og jeg må nok sige, at jeg var en af de positive. Godtnok er den steget med 20 kr, men hvis standarden holder er jeg begejstret.

Først den fine lyseblå kasse, vi elsker når der er nye farver og de bruges til gaver og opbevaring. Så var der en lækker maske, og dem kan man aldrig få for mange af. Hårshampoo og balsam, vi er ikke så kritisk i vores valg af det, så er glade for at prøve noget forskelligt. Compeed vable plaster, er et must i enhver taske. og den blå neglelak og øjenskygge, er et friskt pust.

Og prikken over i’et var Wet’brush, den er jeg vild med.

image