Så er det hverdag

I morgen (idag når i læser det) er det hverdag igen, på en eller anden måde glæder jeg mig. Det bliver rart at få indkørt lidt gode rutiner igen, og finde ud af, hvad de nye skoler bringer.

Yngstedatteren er startet på en ny, da de har lavet en kæmpe skolenedlægning, og rodet godt og grundt rundt i det hele her i byen, vi håber det bliver godt. Desværre frygter jeg at de har gabt over mere end de kan, men de får chancen med folkeskolen. Det betyder også, at de udmeldte konfirmations datoer er ændret, så dem skal vi nu have tilbage igen, da vi har lejet et sted.

Ældstedatteren starter i 10.klasse, på en privat real skole, hun gik i folkeskolen til og med 7. klasse, men så gik der for meget vi-lader-det-hele-sejle i den, og hun flyttede i det private fra 8. Det var super godt, og hun lærte så meget mere. Så derfor fortsætter hun der i 10, der har en masse gode og spændende tiltag, så hun kan blive helt klar til uddannelses valget.

Og jeg er gået ind på det sunde, tager lige 4 dage uden sukker, det har vist taget overhånd, det sidste lange tid.

Lang weekend

I dag får jeg weekend, det kan godt være, at jeg kun har været i gang i knap 3 uger, men jeg syntes at det føles så hårdt. Det er nok bare fordi at børnene kan blive liggende og sove. Så ha ha onde mor, jeg glæder mig til, at få selskab på mandag.

Men først skal weekenden nydes, vi tager i sommerhus på djursland, kører i morgen tidlig, og starter ud i skandinavisk dyrepark, et sted som vi ikke har været før, men det ser hyggeligt ud, og vejret tegner perfekt til at trave rundt og kigge på dyr og bare slappe af.

Ellers kommer weekenden til at gå i det lille sommerhus, vi har været der en del gange før, da det er et vi lejer igennem feriefonden på mit arbejde. Det ligger i et rigtigt sommerhus område, og så er der vaffelhuset hvor de, laver den allerbedste og største is. Hvis i har set nyhederne her i sommers, så var det historien om brandvejen, der er blokeret af parkerede biler. Det er også vildt, og man kan på en sommerdag, nemt stå i kø i 1 time. Det er der nok ikke med denne sommer, vi kan dog gå derned, så vi slipper for alle bilerne.

Men forhåbentligt kan vi også komme ud og bade, det er det laveste badevand, så jeg håber at det er så varmt, at vi kan komme i.

Jeg har taget en bog med “kvinden i kahyt nr 10”, som jeg har hørt meget godt om, og lidt hækletøj, samt brætspil. Der er nemlig ikke ret god netforbindelse, og ikke ret mange kanaler på fjernsynet.

Senere i weekenden kommer min søster og svoger over, til et par timers hygge.

God weekend til jer alle, når i når dertil.

Og måske ser vi sådan en her, sammen med alle harene.

By the way #11

Sluger jeg det nye afsnit Game of thrones, lige så snart det kommer.

Syntes jeg det er hårdt, at komme op i omdrejninger efter ferien, det kan være det hjælper, når alle er tilbage igen.

Trænger jeg virkelig til at give hjemmet en kæmpe rengørings omgang.

Vælger jeg bare at flytte rundt istedet, og gøre rent der hvor jeg flytter ting #overspringshandling.

Skal jeg til 40 års fødselsdag i weekenden.

Har vi haft årets tur til Tivoli Friheden i Århus, tror vi vil tilbage og se det til jul.

Har jeg fået leveret min fotobog fra Samos ferien, elsker at blade i billeder.

Har jeg snart en pige i hhv 7. og 10. klasse.

Skal jeg have gang i madplanerne igen, kan man leve af koldskål ?

 

Regnvejrs fredag

Indeholder affiliate links.

Sidder her og nyder morgenkaffen, pigerne sover endnu, men når de engang er oppe, så skal der handles, en tur i søstrene grene og til den lokale planteskole. Jeg vil gerne have en figen plante. Dertil kunne jeg godt tænke mig en fin kurv, til at plante den i, så jeg må en tur i Living, og kigge, de har så mange fine ting. livingshop

Da den sidste uge har været lidt blæsende, så har jeg fået læst en del,bla denne her, som kan købes her ved Saxo.

En sød historie, og meget anderledes end de krimier jeg ellers har læst, bla “de uegnede” af Hjorth Rosenfeldt.

Jeg har også været på min sidste kajak tur, det krævede for at få nøglen til klubhuset, så nu kan der padles, når jeg har lyst.

Der udover har vi lavet 37 romkugler, denne gang har jeg skrevet op, at vi godt kan lave halvportion. Yngstepigen foldede sig ud med pynt.

Vi har også brugt en dag på, at Cruise rundt i genbrugsbutikker, vi finder altid noget, og fik også afleveret en pose. Denne gang fandt jeg en Nørgaard kjole til 25kr, og ældstepigen fik 2 w.w. Disney skjorter til samme pris. Elsker det.

Sidste ferieuge

For mit vedkommende ihvertfald. Pigerne skal med deres far tilLondon i næste uge, og de glæder sig.

I denne uge, bliver det bare hyggedag herhjemme, kan mærke at der er godt gang i venindeaftalerne, så sådan en har jeg også lavet i morgen, med træning og frokost.

Det bliver dog en sund frokost, for jeg kan mærke at tøjet strammer, og vægten gav mig desværre ret.

Så var det måske ikke så smart, at køre til spangsbergs lagersalg, men det nyder pigerne og veninder godt af.

Så vi kører sund mad, i dag var det æggewraps med kylling, og alle syntes det var godt.

Sommerferie

long time no see…

Jeg holder ferie, og har kun lige opdaterer min Instagram lidt.

Vi har haft en vidunderlig uge på Samos, en virkelig smuk ø, men med utroligt stejle bakker og trapper alle steder. Vi boede i selve Samos. Og da vi ramte sammen med, at Grækenland blev ramt af den varmeste periode i 10 år, på det her tidspunkt, så var der ca 40 grader hver dag. Vi var så glade for swimmingpoolen, når vi kom hjem fra ture.

Men hvis man er gangbesværet er det ikke en ø, man skal vælge. Bare på vores hotel, var der 176 trin til de højest liggende værelser ( og ja, man begynder at tælle trapper)

Eller har det bare været dejligt, og vi har lavet lidt af hvert.

shoppet en hel masse

Spist en masse god mad

Fået gode græske øl og rose vin

Set store krydstogt skibe lægge til

Været til latin aften på torvet, med alle de lokale

Den snart 16 årlige, fik ved en fejl en slurk ren gin istedet for vand

Badet i havet, og set masser af fisk

Spist is

Spillet Partners

Badet i poolen

Været låst inde på toilettet ( min papfar, det tog 20 min at få døren op)

Fået milkshake (mig, fordi tjeneren troede jeg var barn, hahaha)

Blevet stukket af myg

Fået en masse sol

Weekend og ferie, ugen der gik

Nu kan jeg sige at jeg har ferie.

sidste uge var også endnu en travl uge, startede ud med en biograftur med et par veninder, hvor vi så “alt eller ingenting”, den var sød, jeg havde læst bogen, så jeg vidste hvad den handlede om.

Tirsdag var jeg ude i havkajekken, på den første madpakketur, det var en hård tur med en masse bølger, så det blev til ca 4 timers padlen.

torsdag var der dimission med ældstepigen, er så stolt af hende, og nu venter 10.klasse næste år.

Fredag fejrede jeg Sankt hans nede ved nogle venner, rigtigt hyggeligt med lille bål og snobrød og god mad og vin. Og bland selv snoller.

resten af weekenden er gået med at sove længe, rydde op og pakke kufferten, og så fanget jeg ud af, at der var kommet en ny sæson af “the 100”

 

 

Kan lugte ferien

Med denne her fantastiske weekend fyldt med sol, og kun 5 arbejdsdage til ferien, så er den inden for rækkevidde.

Vi har nydt hele weekenden i haven, og har fået den gået igennem, så nu kan vi rejse fra landet med god samvittighed.

I sidste uge, bestod jeg også min prøve, som havkajak roer, jeg var faktisk noget nervøs inden, så det var så skønt at få den tur på limfjorden overstået. Og alle bestod, og fik reddet både hinanden og sig selv.

Ældstedatteren er nu færdig med eksamerne, og det er gået over al forventning, så nu kan hun bare nyde denne her uge, hvor der ikke skal læses.

Yngstedatteren tæller også ned til ferien, men det lyder nu heller ikke til, at der foregår den store undervisning i skolen i denne her uge.

Ellers er kufferterne fundet frem, og vi er begyndt at putte lidt i dem.

Andre der snart har ferie.

by the way #11

Og hvor går det hele hurtigt nu, jeg syntes at sommerferien nærmer sig med hastige skridt, knap 2 ugers arbejde tilbage, og arbejde til 4 måneder. Det er jo ikke realistisk, men det siger lidt om hvor travlt vi har.

I den forgange uge, har jeg været på en 17 km kajak tur, det var nærmest som at se Meryl Streep i river wild, nej overdrivelse er altid godt, men det var en å tur, der virkelig snoede sig. Og de sidste 5 km hjem var meget lange. Men det er et led i mit havkajak kursus, så igennem skulle vi. At der så var en general med der mente, at vi skulle holde frokost pause i et siv-mosehul sted, med 80 grader stjejle skråninger, det gav nogle udfordringer. Specielt da han ikke gav en hånd, bare fik sig selv på land, og havde så slået hans stol, telt og regnslag op, og sad med hans madpakke og grinede af os. – Jeg har stadig ømme arme efter den tur.

Derudover har jeg bagt hindbærsnitter, jeg kommer aldrig til at blive gode venner med mørdej, men smagen blev god.

Så har ældstepigen fået en del karakterer, og det er gået forrygende, jeg er så stolt af hende.

yngstepigen er ved at gøre klar til hendes sidste skoledag (6 klasse, men de skifter skole, så der er udklædning)

Har bilen været på værksted igen, 3300,- kr, av, så nu tømmer vi fryser.

Og så har jeg vundet en gang Lego-friends, altid sjovt at vinde noget, selvom jeg ikke har nogen der bruger det mere, har solgt det til en veninde.

Har jeg læst “Besat” af Maya Banks, dejlige letlæselige erotiske bøger.

 

 

 

Tiltrængt weekend

Lige om lidt er det weekend, og en den er bare så tiltrængt, efter en hektisk lang weekend sidste uge, med flere aftaler alle dage. Så har denne uge bare været hård at komme igennem.

Og da vi lige på vores havkajak kursus skulle på 17 km tur i går, som led i uddannelsen, så sidder jeg nu med ondt i hver eneste lille muskel. Det var super sjovt, men hårdt.

Så denne weekend skal der slappes af, evt med en tur til et lille loppemarked, hvor jeg fandt denne sjove fiskeruse, som blev til en lille hylde på badeværeslet.

Kan godt lide de små detaljer, der gør at hjemmet er lidt mere personligt, og ikke ligner alle andres.

God weekend derude.