Rhodos

Sidste år gik vores sommerferie til Rhodos.

En fantastisk ø, som jeg ikke har besøgt siden vi vandt EM i fodbold, hvor jeg som ung dansker endte med, at leje et diskotek sammen med de andre danskere. Og øen gik amok sammen med os, og der var gratis drinks og Kim Larsen sange natten lang.

Denne gang var ferieformen lidt en anden, da jeg skulle afsted med mine 2 piger, og min mor og stedfar.

Det gode ved Rhodos er, at der er solgaranti, og der er ikke særlig lang kørsel fra lufthavnen. Vi boede ikke i selve Rhodos by, men i Ixia, men der var også alt hvad man kunne ønske sig af spisesteder,tæt ved vandet, swimmingpool, og ikke mindst godt vejr. Det var endda i den varme ende af normalen, da vi havde omkring 35 grader konstant, sidst i Juni.

Vi tog ikke på de store ture, gik en dag en lang tur op i bjergene og kiggede på frugttræer, og smukke blomster.

En anden dag tog vi bussen til Rhodos by, man skal ikke have klaustrofobi for at køre med bus der, for man står meget tætpakket, men det er billigt at køre med bus, og tog ca 40 minutter. Inde i Rhodos by, skulle vi selvfølgelig ind i den gamle by, dels for at indsnuse den gamle ringmur, men også for at besøge alle de små boder. Den er helt klart et besøg værd, og man mærker fortidens vingesus.

Ellers brugte vi tiden, på at snakke, spille spil, svømme i havet, og se hvordan lystfiskerne trak kæmpe fisk op om aftenen. Der var masser af smukke solnedgange.

Rhodos har masser af lækkert mad, og man kan sagtens finde et nyt sted hver dag. Det første sted var vi dog ikke særlig heldige, det tog en evighed, at lave maden, pizzaerne var brændt på, andet var ikke færdigt og salaten var bare 2 stykker grønt. De vidste vist godt, at vi ikke var tilfredse, der kom både drinks og dessert som kompensation, men vi kom der ikke igen.

Jeg kunne sagtens tage til Rhodos igen.

Billederne viser den smukke strand, kanonkugler i den gamle by, og en fremragende græsk øl til billig penge.

Bog anbefaling

Denne her bog har jeg slugt i weekenden. Jenny Colgan “Det lille bageri på strandpromenaden”. En virkelig sød og humoristisk historie, om Polly der går konkurs og flytter fra manden. Hun flytter til en lille ø, og falder til, og laver fra starten af en lille sortsbørs handel med godt brød, finder og knytter sig til en søpapegøje, og får en masse nye venner.

Jeg har både grint og grædt over den, og kan kun give den mine allerbedste anbefalinger.

Buzzador for Schärs glutenfri brød

Jeg har igen været så heldig, at blive udvalgt til at blive Buzzador, hvor man tester og anmelder produkter.

Denne gang var det Schärs glutenfrie brød og kager. Vi gør normalt ikke ret meget i, at spise glutenfri, men syntes det var spændende at prøve og smage, og det afholder ihverfald ikke mig fra at spise det. Har både spist det med mine børn og deres veninder, samt mine sports piger, hvor der var en gluten allergiker i blandt.

Vi syntes generelt at cookie’ne var rigtigt gode, en lille lækker mundfuld. brødet var også godt, især med smøre ost.

Marie kiksene var som alle andre, men hvis man er til marie kiks, er jeg sikker på, at de er lige som de skulle være.

14826189_10209584621144828_822292880_n

14826460_10209584621184829_1158355347_n

14793754_10209584621304832_1209862242_n

Buzzador for garnier moisture bomb tissue mask

Jeg er buzzador, så indimellem får jeg lov til at teste, og anmelde produkter. Denne gang var det Garnier Moisture bomb Tissue mask.

Jeg fik et par veninder over, og vi fik maskerne på, det minder om en vådserviet med creme på. Der stod at man kunne gå rundt i mens, og den sad også godt fast. Men vi valgt nu at smide os på gulvet, med noget godt musik.

Den er nem at bruge, og koster kun en 20’er. Der var dog rigeligt med creme på til min hud. Men virkningen var lækker.

14388969_10209261254940875_1949105013_n    14407778_10209261254860873_103108519_n

Goodiebox August 2016

Så er denne måneds Goodiebox ankommet, special edition med den fineste ferskenfarvet kasse. Jeg skal have fundet på noget at bruge de kasser til. Mange af de sorte har vi selv brugt til gavekasser, men alle de fine farvede, nænner jeg ikke at komme af med, må have gang i en dymo, og lave noget sjovt.

Månedens indhold var lidt Hot or Not for mig. Wetbrush er fantastisk, og denne her endnu større end de 2 vi allerede har, så yngstepigen var imponeret, for nu fik hun også en til hendes lange hår, og så en fed grøn farve.

Håndcremen fra Balance er også super lækker, men helt ærligt, er der nogle der bruger så mange håndcremer ?? Jeg når aldrig ud, selv at købe, for så er der flere i boksene. Eller er det bare mig ? bruger det da hver aften, plus har en stående på arbejdet.

Mascare fra Benefit med pleje i, den er lækker.

Honey bronzen fra bodyshop er også virkelig god under makeuppen.

Parfume olien, beklager, den røg lige i skraldespanden. Sådan nogle olier udløser min migræne med det samme.

Men alt i alt er det lækkert med den månedlige forkælelse.

14138946_10209017126357813_1147723471_o

#25books2016

Da vejret jo ikke har været vanvittigt godt, har jeg læst en masse bøger, og også være med i #25books2016, overvejer nu, om jeg ikke når de 50 i år. Men dem jeg har læst er denne her liste. Det kan være, der er nogle der får lidt inspiration.

Eksperimentet – Catrine Tollstrøm, en thriller der omhandler et reality show.

Uglen – Samuel, Virkelig god krimi

Mercedes Manden – Stephen King, Bedre end de sidste bøger, og knap så kedelig.

Værd at dø for – Lee Child, kan virkelig godt lide hans bøger, thriller genren.

Calender girl, Januar – Audrey Carlan, letlæselig husmoder erotik

Calender Girl, Februar – Audrey Carlan

Calender girl, Marts – Audrey Carlan

Tangled – emma Chase, meget kedelig erotisk bog.

Et bjerg af løgne – Steffen Jacobsen, fantastisk thriller, ikke til at slippe.

Sekten – Michael Katz Krefeld, God krimi med en god historie.

6 år – Harlan Coben, Også en god thriller.

Italiens vej – Anna Grue, en sød romatisk historie.

I magtens skygge – Viveka Sten, helt ny thriller, meget spændende men let læselig.

Lagt på is – Elle Kennedy, 1.del af off campus serien, erotisk serie, de er meget ens bøgerne.

Aftalt spile – Elle Kennedy, 2 del af off campus

Dømt ude – Elle Kennedy, 3 del af off campus

Efter dig – Jojo Moyes, endnu en skøn perle.

Tvillingens tegn – Rosemunde pilcher, familie saga, og hun skriver bare så godt.

Den fremmede – Harlan Coben, god thriller

Ondskab – chris carter, de ondeste bøger, men så spændende.

Mig uden dig – Kelly Rimmer, sørgelig bog, om romantik og sygdom.

Det er altså mit liv – Sinead Moriarty, sød chicklit bog, hun skriver godt.

Stalker – Lars Kepler, thriller, men ikke den bedste han har skrevet.

En helt anden historie – Håkan Nesser, en god krimi.

Hulebjørnens klan – Jean M Auel, har læst den 20 gange, og kan græde over den hver gang.

ItemImageCBTHXTHJ

Buzzador for storytell

Jeg har fået muligheden for at buzze Storytell, lyd og ebøger. Og det passede jo perfekt her til sommerferien, når vi nu snart tager sydpå. Jeg er startet med at høre 3. del af Off Campus serien, af Elle Kennedy. De 2 første have jeg læst, og den 3 var ikke på biblioteket endnu. Det er dejligt nemt, og der kan hentes op til 5 bøger offline. så der burde være nok til hele ferien.

Det er denne her jeg høre, og den handler om kærligheds romancer ved et campus. Det er en let fordøjelig bog, og god til ren ferie afslapning.

Hvis der er nogle der gerne vil prøve det, kan jeg give en lydbog væk, uden binding. Jeg skal bare bruge en mail adresse.

ItemImage

Goodiebox marts og april 2016

Her er et par billeder af marts og aprils goodieboxe.

Jeg var meget tilfreds begge gang, det er sjældent at jeg kan bruge alt hvad der er, men hvis ikke mine børn vil have det, så bruger jeg det til, at ligge ved siden af penge gaver. Det her er min hverdags luksus.

Det eneste der ikke har fungeret for mig, er so susan mascaren, der klumper meget når der kommer ud med børsten.

13052643_10208015847606470_1146446068_o 13062627_10208015847646471_818370932_o

Goodiebox februar 2016

Februars Goodiebox, ramte ihvertfald godt min smag. Og da jeg så ovenikøbet, havde opsparet nok point, så var den gratis. Og sikke en fin æske, det er sjovt, når de ikke bare er sorte.

Beautyblender svampen, røg direkte på teens værelse, sammen med rense midlet til den, den egyptiske creme gemmes til ferien, så man altid har førstehjælp ved hånden. Øjenvipperne skal prøves til et bryllup i april. Og facemisten er fantastisk, man behøver slet ikke bruge en creme.

12442932_10207672482342553_1736758462_n

Ferie læsning

Selvom jeg kun har en enkelt dags vinterferie, så har jeg heldigvis flextid. Så det betyder, at jeg kan møde tidligt, imens mine piger sover, og gå hjem tidligt. Der bliver tid til at få læst en del, og i denne uge har jeg gang i følgende bøger.

Sekten er en god thriller, hvor der skal findes en forsvunden søn, som en privat detektiv, får som opgave. Den bringer ham ind i en sekt.

Seks år, er også en god krimi, den var jeg lynhurtigt igennem, spænding hele vejen igennem. En mand bliver forelsket, men hun gifter sig med en anden. Men lige pludselig viser det sig, da han dør, at han har haft en anden familie. Og så gar jagten på hende ind.

Det der ikke slår os ihjel, nr 4 i Millenium serien. Også en hæsblæsende thriller, som jeg faktisk syntes er bedre end de andre.

sekten 6år det der ikke slår